Dacă-i primavară

Manuc gătește din zori preparate numai unul și unul. Obiceiul lui este de a pune pe masă produse cărora nici un pofticios nu le poate rezista. 


Iubești preparatele din miel? La Han, primăvara sunt cele mai căutate. Manuc gătește inconfundabil ciolanul de miel caramelizat, pastrama de berbecuț, ciorba de miel, cotletele de berbecuț, chifteluțele de oaie, frigăruile de berbecuț și tocănița de miel.

 

Tu cu ce alegi să te răsfeți? Noi te răsfățăm cu un pahar de vinul casei (150 ml) la orice preparat din miel comandat.


Rezervă acum o masă și lasă-te răsfățat. 

 +40730.188.653 

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Restaurantul Hanu’ lui Manuc te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Hanu’ lui Manuc îți este alături într-una din cele mai importante momente din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă la restaurant!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Hanu’ lui Manuc, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe