Tombolă dulce la inimă

Lume, lume!!! Manuc Bei are un anunț de interes public:

"Surprize pentru oaspeți, atunci cand îmi treceți pragul!"


Vino și tu la Hanu' lui Manuc în perioada 1-24 februarie, achiziționează orice sticlă de vin CRAMA Gîrboiu.. Roib, Miriam, Șarba sau multe altele și poți fi norocosul câștigător al tombolei!

Completezi cu datele personale formularul primit, apoi îl introduci în urnă, premiile acordându-se prin tragere la sorți.

Premiul 1 – o vizită la Crama Gîrboiu

Premiul 2 – 100 de puncte Out4Food

Premiul 3 – un tort de ciocolată făcut în casă


*Extragerea va avea loc pe data de 25 februarie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook Hanu' lui Manuc.


Puteți consulta regulamentul aici: Regulament Tombola 

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Restaurantul Hanu’ lui Manuc te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Hanu’ lui Manuc îți este alături într-una din cele mai importante momente din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă la restaurant!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Hanu’ lui Manuc, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe