Organizare petreceri corporate București

Hanu’ lui Manuc a fost dintotdeauna scena marilo tratative politice. Manuc-bei a fost un renumit diplomat, apreciat de întreaga Europă. Nu întâmplător, în anul 1812, două dintre marile puteri ale vremii, Imperiul rus şi Imperiul otoman s-au aşezat la masa tratativelor şi au semnat, chiar între zidurile hanului, Tratatul de la Bucureşti, punând capăt unui conflict de şase ani.

Pe lângă calităţile sale diplomatice, Manuc-bei era şi un negustor iscusit, fiind considerat cel mai bogat om din Balcani. În aceste condiţii, nu este de mirare că Hanu’ lui Manuc şi-a păstrat până în prezent renumele de loc al marilor decizii de business.

Hanul este locul ideal pentru organizarea unei mese de afaceri în inima Bucureştiului, în vederea încheierii unui parteneriat d business de succes. Cu un meniu culinar deosebit, un ambient elegant şi o istorie bogată în succese negustoreşti, Hanu’ lui Manuc este ideal pentru o întâlnire de afaceri cu români sau străini.


Solicită acum o ofertă!
evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Restaurantul Hanu’ lui Manuc te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Hanu’ lui Manuc îți este alături într-una din cele mai importante momente din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă la restaurant!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Hanu’ lui Manuc, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe