Am facut-o de oaie

Toamna aceasta am facut-o de oaie în stil mare.


La Manuc, toamna aceasta se anunță a fi una deosebită. Manuc a decis ca orice mușteriu care alege să comande un preparat din miel să fie cinstit cu pahar cu vinul casei la 150 ml (excepție face ciorba de miel a cărei rețetă nu merge mână-n mână cu vinul).


Manuc frăgezește carnea și are grijă ca ea să ajungă la fiecare cetățean suculentă și savuroasă pentru ca mesenii să aibă parte de o experiență deosebită.


Chioftele, ciolanul caramelizat, tocăniță, plăcintă, cârnați, pastramă și câte și mai câte, toate te așteaptă să le comanzi.


Așa că, hai degrabă cu o rezervare la numărul 0730.188.653. Nu mai sta pe gânduri, ia-ți prietenii și bucură-te de bucatele delicioase dar și de această ofertă pe măsură.

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Restaurantul Hanu’ lui Manuc te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Hanu’ lui Manuc îți este alături într-una din cele mai importante momente din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă la restaurant!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Hanu’ lui Manuc, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe