Nuntă cu iz de poveste

Restaurantul Hanu’ lui Manuc este cel mai vechi loc de organizare petreceri din București ❤ și ultimul han tradițional din Europa. 

Astăzi, cum intri în Han găsești Grădina cea mai frumoasă din București ce are 800 de locuri, cerdacul cu 60, crama în care încap 160 de mușterii și salonul care așteaptă 240 de oaspeți.  

Pe lângă acestea vă punem la dispoziție Salonul Voievodal 180 locuri și Sala Hanului 80 locuri. 

 

Datorită arhitecturii sale unice dar și dimensiunilor grandioase, Restaurantul Hanu’ lui Manuc este un important loc pentru organizarea petrecerilor mondene ale Bucureștiului.

 

Oferta meniu nunta Hanu lui Manuc 2022

Pentru mai multe detalii, vă rugam să ne contactați. ☎

Event Manager 

Adriana Dinu - 0730.188.599 evenimente@hmrestaurant.ro

 

Cum au petrecut alții❓


evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Restaurantul Hanu’ lui Manuc te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Hanu’ lui Manuc îți este alături într-una din cele mai importante momente din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă la restaurant!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Hanu’ lui Manuc, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe