Răgaz de bere

Mult așteptata vară este aproape aici, dar nu oricum. 


Terasa este pregătită, berea este rece iar tu cu siguranta ai deja o rezervare. Nu ai cum să reziști tentației de a bea o halbă de bere brumată, într-o atmosferă plină de istorie.

Unde mai pui că, de luni până vineri, între 15:00 si 18:00, Manuc îți face cinste cu a doua halbă de bere Timișoreana sau Berea Casei, atâta timp cât îți iei un răgaz și comanzi tu prima halbă de bere de același fel.


Dacă totuși nu ai o rezervare, o poți face aici: +40730.188.653 sau aici:  https://www.hanumanucrestaurant.ro/ro/rezervari .

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Restaurantul Hanu’ lui Manuc te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Hanu’ lui Manuc îți este alături într-una din cele mai importante momente din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă la restaurant!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Hanu’ lui Manuc, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe