Să hrănești viitorul copiilor din Ucraina: De Neprețuit!

Plătește comenzile la City Grill cu cardul tău Mastercard în perioada 15 - 30 Noiembrie 2023 și pentru fiecare plată Mastercard donează valoarea unei mese la școală către inițiativa programului World Food Programme (WFP) al Națiunilor Unite, cu scopul ajutorării copiilor din Ucraina, cu valoarea totală a donației de până la 50.000 de Euro. World Food Programme nu promovează niciun produs sau serviciu.

 

Din 2012, Mastercard și programul Națiunilor Unite World Food Programme au lucrat împreună pentru a ajuta comunitățile din întreaga lume să facă pași importanți împotriva sărăciei și foametei. Prin donațiile către inițiativa meselor de la școală a WFP, Mastercard susține sănătatea, dezvoltarea și accesul la educație ale copiilor, construind temeliile unui viitor mai bun.

 

World Food Programme nu promovează niciun produs sau serviciu. Pentru mai multe informații despre World Food Programme, accesați www.wfp.org.

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Restaurantul Hanu’ lui Manuc te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Hanu’ lui Manuc îți este alături într-una din cele mai importante momente din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă la restaurant!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Hanu’ lui Manuc, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe