Saloane petreceri

Arhitectura sa unică în Europa, petrecerile mondene organizate aici, mâncărurile tradiționale cu care oaspeții se delectau și evenimentele istorice controversate ce au avut loc aici au transformat Hanu’ lui Manuc într-un important punct turistic al Bucureștiului căci, în urmă cu nu atât de mult timp, el reprezenta un elegant și cunoscut local al Bucureștiului de altădată.

Aceste saloane elegante au fost special create la cererea lui Manuc pentru a găzdui cele mai frumoase si memorabile evenimente, fie ele nunți, botezuri, cumetrii, aniversări sau simple petreceri private de gura și ochii lumii. Dacă te gândești să organizezi o nuntă la restaurant, Restaurant Hanu’ lui Manuc este locul ideal. Consilierii noștri de evenimente vor prelua frâiele și îți vor arăta cât de ușor va fi să organizezi un astfel de eveniment după dorința și cerințele tale. În cazul in care dorești sa îți organizezi ziua de naștere la un restaurant în centrul vechi al Bucureștiului, atunci Hanu’ lui Manuc este locul pe care toți invitații și-l vor aduce aminte cu plăcere. Dacă ești deja casătorit/ă, iar minunea voastră de copilaș tocmai ce a împlinit primele sale luni de viață, Restaurantul Hanu’ lui Manuc vă promite o petrecere de botez exact așa cum se cuvine și așa cum merită orice copilaș.

Oferta meniu nunta Hanu lui Manuc 2022.pdf

Oferta meniu botez Hanu lui Manuc 2022.pdf

Ofertă agenții de turism


Solicită acum o ofertă!

evenimente
speciale

Corporate

Vrei o petrecere privată cu colegii? Restaurantul Hanu’ lui Manuc te ajută să organizezi o petrecere corporate exact pe placul tuturor invitaților! Un consilier de evenimente te va ajuta în tot acest proces de organizare!

Află mai multe

Cununie

Restaurantul Hanu’ lui Manuc îți este alături într-una din cele mai importante momente din viața ta! Sfaturile și serviciile oferite de noi te vor ajuta să ai cea mai frumoasă cununie civilă la restaurant!

Află mai multe

Botez

Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantului Hanu’ lui Manuc, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!

Află mai multe