Restaurant botez în București

Restaurantul Hanu’ lui Manuc este locul unde, cu mic cu mare, lumea se adună pentru o petrecere tradițională românească. Botezul la Han se lasă cu bucate alese, pe săturate, o masă bogată, unde mesenii sunt tratați boierește.

Locația este ideala, fiind vis-a-vis de biserica Sfântul Anton, Curtea Veche și foarte aproape de Biserica Rusă, Biserica Zlătari, Biserica Sfântul Dumitru Poștă şi Biserica Colței. Ai în apropiere oricare dintre cele mai vechi biserici din Cetatea lui Bucur şi poți organiza un botez de neuitat, în centrul Capitalei. Apoi, petrecerea poate începe, chiar în inima Pieţei Unirii, în cel mai frumos han funcțional din întreaga Europă.

Fie că doreşti o petrecere mică sau cauţi un ospăţ boieresc de amploare, la Hanu’ lui Manuc găsești condiții ideale pentru orice moment. Te așteptăm cu 350 de locuri în grădină, în curtea interioară a Hanului, într-un decor ce se regaseşte în multe file de istorie. În cerdac avem 70 de locuri pentru meseni, crama poate găzdui 150 de locuri, iar salonul pune la dispoziție 170 de locuri pregătite de voie bună.

Dacă ai în plan o temă pentru botez sau cauţi inspiraţie, unul dintre specialiștii noștri în organizarea de evenimente te va ajuta să organizezi o petrecere de neuitat la Han.

La Hanu’ lui Manuc vei găsi meniuri clasice de botez, precum şi meniuri speciale şi exotice. Propunerile noastre sunt construite să fie pe placul tuturor mesenilor. De asemenea, te aşteptăm cu propriile sugestii, pentru ca tu cunoşti cel mai bine invitaţii şi nevoile lor.

 

EVENIMENTE SPECIALE